Windvaste screens in Dordrecht

  • Home
  • Windvaste screens in Dordrecht

Wilt u het zonlicht buiten kunnen houden? Dan hebben we bij Faas Zonwering windvaste screens voor uw kantoorruimte of woning in de omgeving van Dordrecht. Dit zorgt ervoor dat het systeem ook op een winderige plaats functioneel en stabiel blijft. Het geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen wat u wel en niet door de ramen naar binnen laat komen.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Speciaal systeem voor windvaste screens

Bij het plaatsen van zonwering voor buiten is het van belang om rekening te houden met de wind. Zo kan het zijn dat bij het plaatsen van een screen op een winderige plaats de functionaliteit belemmert wordt door de stevige wind.

Daarom hebben we bij Faas Zonwering ook windvaste screens die vanwege het systeem ook wel zip-screens worden genoemd. Deze variant wordt met een soort ritssluiting bevestigd waardoor het scherm gefixeerd wordt aan de geleider.

Hierdoor blijft het doek altijd strak hangen en krijgt de wind geen vat op de zonwering. Dit voorkomt klapperen van zowel het doek als de onderlat waardoor het systeem veilig blijft zitten.

Screens Dordrecht

Geschikt voor kantoorruimtes

Zonlicht dat binnen komt terwijl u zit te werken en de computerschermen haast onleesbaar maakt, het komt in iedere kantoorruimte met ramen voor. Een optie om alles potdicht te gooien wordt vaak niet gewaardeerd, want de voordelen van wat licht in de ruimte wegen zwaarder. Met behulp van een screen kunt u beide combineren, waardoor het een uitstekende zonwering is voor kantoorruimtes.

U krijgt mooi diffuus licht in de kamer maar houdt de vervelende felle zonstralen tegen. Daarnaast heb je uitstekend zicht van binnen naar buiten maar hou je pottenkijkers buiten doordat er niet te zien valt wat er binnen gebeurt. Ideaal dus voor uw kantoor in Dordrecht en omgeving.

Advies op maat

Wil u graag iets doen tegen de hinderlijke lichtinval op uw kantoor of bij u thuis? Faas Zonwering denkt graag mee in een oplossing voor uw situatie.

Windvaste screens zijn daar een mooi voorbeeld van. Zo kunnen ze naast zonwering ook als windwering worden toegepast op balkons of terrasoverkappingen. Daarnaast hebben we nog talloze mogelijkheden om de zon buiten te houden.

We kunnen u helpen met markiezen, zonneschermen en veranda’s, maar ook met binnenzonwering, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen en jaloezieën.

We komen graag bij u langs voor een advies op maat om te bepalen welk systeem het meest geschikt is voor de ruimte waar u de zon wilt tegenhouden.

Windvaste screens Dordrecht

Windvast screen laten monteren

Wilt u graag een windvast screen om de zon en zelfs de wind tegen te kunnen houden? Voor zowel woningen als kantoorpanden kunt u Faas Zonwering inschakelen om het systeem bij u te installeren. Ook voor reparaties of onderhoud kunt u ons altijd bereiken.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag direct een offerte aan voor uw windvaste screen.