Uitvalschermen

Vrijwel overal toe te passen

De bekendste vorm van zonwering buitenshuis: dat zijn de uitvalschermen. De traditionele vormen van deze zonneschermen geven alle typen woningen een vertrouwde uitstraling. Daarnaast zorgen uitvalschermen ook voor kleur en fleur. Met andere woorden: met deze schermen uitgerold is het zomerse gevoel compleet. Maar waar kunt u terecht voor eerlijk advies en zonneschermen op maat? U raadt het al –bij Faas Zonwering.

Een reden om voor een uitvalscherm te kiezen kan zijn wanneer er geen vrije doorloop bij de kozijnen is. Doordat het scherm een grote helling heeft en dicht tegen het raam blijft, is deze vrijwel overal toe te passen. Zelfs op grote hoogte in een flatgebouw.

uitvalschermen
topkwaliteit uitvalschermen

Wij leveren topkwaliteit

Omdat alleen het beste goed genoeg voor u is, is ons assortiment opgebouwd uit topkwaliteit uitvalschermen. Met deze merken en modellen laten wij niets aan het toeval over. Of u nu kiest voor een Carree, de Balance of een Select, het zijn allen topkwaliteit zonneschermen waar u nog tientallen jaren plezier van heeft.

Om de levensduur van uitvalschermen te verlengen, komen wij graag bij u langs voor een periodieke onderhoudsbeurt. De wintermaanden blijken hier het meest geschikt voor. Wij smeren de bewegende onderdelen, vervangen deze waar nodig en houden het doek in topconditie. Zo is uw uitvalscherm weer helemaal klaar voor de zonnige maanden van het jaar.

Verschillende designs

Iedereen is uniek en elk pand is weer anders. De uitvalschermen in ons assortiment zijn daarop berekend. U heeft dan ook de keuze uit verschillende designs en chique vormen. Voor ramen waar voortdurend sterke wind op staat bieden wij ook oplossingen: wind- en stormvaste armen die ervoor zorgen dat uw zonnescherm trouw dienst blijft doen in onstuimig weer.
Uitvalschermen op maat

Actief in de Drechtsteden

Ons werkgebied strekt zich grofweg uit van Moerdijk tot Ridderkerk. Met andere woorden: de Drechtsteden. Woont u buiten dit gebied, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het prettige is dat wij zelfs ‘s avonds en op zaterdag bij u langs kunnen komen. Wij passen ons aan uw beschikbaarheid aan en voor sommige klussen is het niet eens nodig dat wij uw woning betreden. Meer weten of een afspraak maken? Wij staan u met plezier te woord. Neem contact op met Faas Zonwering via tel. 078-6177656.