Rolgordijnen

Elegante oplossing binnenshuis

Wilt u het felste zonlicht tegenhouden of juist het daglicht geheel buitensluiten? Voor wie een elegante oplossing binnenshuis zoekt, vormen rolgordijnen een prachtige oplossing. Bij Faas Zonwering vindt u altijd de nieuwste collectie, wat u een frisse en modieuze uitstraling garandeert. Dit maakt van rolgordijnen dan ook een interessante toevoeging aan zowel woningen als bedrijfspanden.

rolgordijnen
rolgordijnen

Kwaliteit en variëteit

Dat zulke gordijnen vele jaren mee moet gaan, vinden wij vanzelfsprekend. Daarom leveren wij alleen de hoogste kwaliteit stoffen. Kies bijvoorbeeld voor polyester of de duurzame combinatie van katoen en polyester. Naast de gebruikelijke keur aan kleuren, kunt u kiezen voor een rolgordijn met verduisterende kwaliteiten of niet-verduisterende kwaliteiten, waarbij diffuus licht wordt doorgelaten.

Gestoffeerde onderlat

Wij voorzien alle rolgordijnen standaard van een gestoffeerde onderlat. Hierdoor krijgen ze een extra strakke uitstraling. Bovendien heeft een verduisterings-gordijn geen gaatjes in de stof bij de onderlat door stiknaden. Niet alleen mooier, maar ook prettiger als u niet te vroeg gewekt wilt worden door de zomerzon.
rolgordijnen op maat
rolgordijnen dordrecht

Bediening

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de rolgordijnen te bedienen via afstandsbediening en app. Dit doen wij door gebruik te maken van de somfy technologie.

Regionaal actief

Faas Zonwering voelt zich thuis in alle Drechtsteden. Of u nu in Papendrecht woont of in Zwijndrecht kantoor houdt, wij bezoeken u direct bij het pand dat zonwering nodig heeft. U hoeft ons slechts te bellen en wij komen in actie. Ook als het voor advies of een vrijblijvende offerte is. Meer weten over onze gordijnen of meteen een afspraak maken? Bel ons tijdens kantooruren op tel. 078-6177656.