Duette®

Decoratief, functioneel en energiebesparend

Duette® is raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend, perfect samengaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Duettes
duet gordijnen

Unieke isolerende eigenschap

Duette® heeft een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam. Je hebt de mogelijkheid om in één duette zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag&nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

Zeer geschikt voor grote raampartijen

Een Duette® gordijn is de perfecte raamdecoratie voor bijna ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen in serre of het plafond, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn duettes ook zeer geschikt voor grote raampartijen.

Top-down binnenzonwering

Een Duette® zonwering wordt in de meeste gevallen gekocht, omdat dit het enige systeem is met top down bediening. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!