Screens Dordrecht

Wilt u graag bescherming tegen de zon zonder het licht buiten te sluiten? Met screens kunt u in Dordrecht genieten van het zonnetje zonder dat het u stoort.

Faas Zonwering helpt u graag aan dit type zonwering voor buiten dat erg handig is voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo kunt u te allen tijden profiteren van de voordelen van de zon, zonder last te hebben van de nadelen.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Screens Dordrecht

 

Screen tegen hinderlijk zonlicht

Een stralende zon geeft niet alleen warmte maar ook het broodnodige licht op een dag. Het is niet voor niets dat mensen vrolijk worden van een zonnetje aan de strakblauwe hemel. Toch kan zonlicht ook als behoorlijk hinderlijk worden ervaren.

Zo kan het op kantoor behoorlijk vervelend zijn als de monitoren niet meer zichtbaar zijn door binnenkomend zonlicht en ook thuis kan de zon hinderlijk in de ogen schijnen. Dan zijn screens de perfecte oplossing.

Ze laten u genieten van de zonnestralen maar halen het vervelende van het weerkaatsende licht voor u weg. Zo kunt u zowel thuis als op kantoor in de omgeving van Dordrecht optimaal genieten van de zon in uw huis.

Voordelen

Zonwering is er in verschillende soorten en maten, zowel voor binnen als voor buiten. Bij Faas Zonwering kunt u kiezen uit diverse zonneschermen en hebben we naast screens ook markiezen.

Het grote voordeel van een screen is dat u een mooi diffuus licht in de kamer krijgt zonder dat het storend is. Bovendien houdt u goed zicht van binnen naar buiten maar kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken. Dit geeft een extra stukje privacy zowel in uw woning als op kantoor in Dordrecht.

Bovendien filtert een screen het UV-licht, waardoor uw meubels beschermd blijven tegen de straling. Alle reden dus om gebruik te maken van dit type zonwering.

Screen Dordrecht

 

Windvaste uitvoering

Het ophangen van een screen kunt u laten doen door onze ervaren experts. Wanneer uw woning of kantoorpand in een winderige omgeving staat kunt u ook kiezen voor een windvaste uitvoering.

Dit speciale type screen is voorzien van een speciaal soort zip-systeem dat strak in het frame blijft hangen. Zo krijgt u geen storende klapperende geluiden en blijft het scherm ook langer zonder schade.

Met dit systeem kunt u ook op plaatsen waar het vaak waait uitstekend gebruikmaken van een screen. Deze speciale uitvoering is ook in diverse afmetingen te verkrijgen en zo te plaatsen voor ieder raam.

 

Screen bij u in Dordrecht

Wilt u graag het felle zonlicht buitenhouden zonder dat het binnen een donker hol wordt, afgesloten van de buitenwereld? Dan is een screen de ideale oplossing dankzij het speciale scherm dat een mooi diffuus licht doorlaat.

Faas Zonwering is al jaren specialist op het gebied van zonwering en helpt u graag met het installeren van een screen. Vraag direct een offerte aan of maak een afspraak. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.