Rolgordijnen Dordrecht

Wilt u graag rolgordijnen opgehangen hebben bij u in Dordrecht om de zon te weren? Hiermee krijgt u een elegante bescherming tegen de zon zodat uw huis er netjes uit ziet én de zon tegen kan gaan.

Bij Faas Zonwering vindt u altijd een geschikt rolgordijn dat past bij uw interieur, zowel voor woningen als voor bedrijfspanden in Dordrecht.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Rolgordijnen Dordrecht

Voordelen rolgordijnen

Een rolgordijn is natuurlijk een uitstekende manier om de zon buiten te houden of om daglicht te kunnen weren. Je kunt net als met jaloezieën of rolluiken zelf de lichtinval compleet bepalen door ze open te zetten of te sluiten. Bovendien dient het ook als raamdecoratie omdat het een nette uitstraling geeft aan uw woning of kantoor.

Maar er zitten meer voordelen aan het gebruik van een rolgordijn bij u in Dordrecht. Zo geeft het extra privacy in huis en kunt u pottenkijkers buiten houden. Het feit dat u kunt voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken zorgt er ook voor dat u een betere inbraakpreventie heeft, omdat niet goed zichtbaar is of er iemand thuis is of dat het huis leeg is. Tenslotte heeft dit type zonwering ook een isolerende werking waardoor u de hitte buiten kunt houden in de zomer.

Kwaliteitsstof

Wanneer u kiest voor een rolgordijn als zonwering dan is het belangrijk dat u hier jaren gebruik van kunt maken. Hierom vinden we het bij Faas Zonwering erg belangrijk dat we uitsluitend werkend met kwaliteitsstof die lang mee gaat, zowel voor rolgordijnen als voor duo rolgordijnen.

U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit polyester van de hoogste kwaliteit. Maar u kunt ook kiezen voor een duurzamere variant door polyester te combineren met katoen.

Op deze manier is het vanzelfsprekend dat de rolgordijnen jarenlang in uw pand in Dordrecht kunnen hangen en u de mogelijkheid geven om de lichtinval te reguleren. Wij zijn namelijk van mening dat het zo hoort.

rolgordijnen

 

Strakke uitstraling dankzij extra’s

Zoals gezegd zijn rolgordijnen niet alleen erg functioneel maar ook een decoratie voor uw woning of kantoorpand in Dordrecht. Om de uitstraling van de gordijnen verder uit te breiden naar uw wens kunt u bij Faas Zonwering kiezen uit een aantal extra’s.

Zo kunnen we de gordijnen voorzien van een gestoffeerde onderlat die het geheel een extra strakke uitstraling geeft. Het versterkt bovendien het effect van een verduisterings-gordijn doordat er geen gaatjes zitten bij de onderlat.

We kunnen de rolgordijnen bij u in Dordrecht ook nog extra accentueren met een schulprand. Dit geeft het geheel een elegante en sfeervolle uitstraling.

Rolgordijnen laten ophangen in Dordrecht

Wilt u graag rolgordijnen laten ophangen in uw kantoorpand of woning in de omgeving van Dordrecht? Faas Zonwering komt overal in de regio bij u langs om te zien wat u precies wenst. Voor kwaliteitsgordijnen die het licht buiten houden kunt u altijd bij ons terecht.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Rolgordijnen Dordrecht