Plisségordijn Dordrecht

  • Home
  • Plisségordijn Dordrecht

Wilt u meer privacy in uw woning in Dordrecht? Dankzij plisségordijnen kun je zelf de lichtinval en de mate van privacy bepalen.

Faas Zonwering levert diverse soorten plisségordijnen in allerlei kleuren en maten.

Zo kunt u zelf een geschikt model kiezen dat uw interieur verrijkt én u de perfecte balans geeft tussen licht en privacy.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Plisse gordijnen Dordrecht

 

Optimale lichtinval en privacy met plisségordijnen

Een plisségordijn ontleent zijn naam aan het systeem van de zonwering, dat gebaseerd is op plisseren, wat strak vouwen betekent. De gordijnen worden namelijk door het systeem strak omhoog gevouwen, waardoor u zelf een perfecte balans kunt vinden tussen lichtinval en privacy.

Door de top-down bediening van deze binnenzonwering kunt u namelijk wel licht naar binnen laten zonder dat het raam onbedekt is en iedereen naar binnen kan kijken. Dit maakt het tot een zeer populair en veelgebruikt type zonwering. U kunt het systeem bovendien niet alleen van boven naar beneden maar ook van beneden naar boven bedienen, wat u de totale controle geeft over de zonwering.

Kies zelf uw doek

Een ander belangrijk kenmerk van de plisségordijnen is de warme sfeer die het meebrengt. U kunt de gordijnen namelijk zelf volledig naar eigen smaak kiezen.

Faas Zonwering heeft talloze varianten in diverse afmetingen, waardoor er ook voor uw interieur wel een geschikt model tussen zit. Zo hebben we strak gevouwen doeken maar ook gordijnen met een honingraatstructuur. Het aantal kleuren waar u uit kan kiezen is bovendien erg breed en ook de vorm kan op maat gemaakt worden.

Voor driehoekige ramen, dakramen of patrijspoorten, een plisségordijn is altijd mogelijk in uw woning in de regio Dordrecht. In ons assortiment zijn ook horizontale doeken en verduisteringsdoeken voor de slaapkamer te vinden.

Plisse gordijnen voor uw woning in Dordrecht

Voor iedere ruimte

De veelzijdigheid van plisségordijnen zorgt ervoor dat deze in werkelijk iedere ruimte toe te passen zijn. Met het gemak van rolgordijnen en de controle van jaloezieën is een plisségordijn eigenlijk het beste van beide werelden.

U kunt ze natuurlijk thuis gebruiken om de ramen mee af te dekken, maar het is ook een veelgebruikte variant in kantoorruimtes, waar u afscherming wilt combineren met het nodige licht. Ook voor een serre of in een luxueuze woning komen de plisségordijnen helemaal tot zijn recht.

We helpen u graag aan een variant die aansluit bij uw interieur. Faas Zonwering levert overal in de omgeving van Dordrecht de beste zonwering, voor zowel binnen als buiten.

 

Plisségordijnen bij u in huis

Wilt u graag mooie strakke zonwering die u de juiste hoeveelheid licht geeft maar ook pottenkijkers buiten de deur houdt? Dan is een plisségordijn van Faas Zonwering de oplossing voor u. Strak, sfeervol en passend in ieder interieur.

Wij komen ze graag bij u in Dordrecht en omgeving installeren. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen. Of vraag direct een offerte aan.

Gordijnen plisse