Jaloezieën Dordrecht

Wilt u de lichtinval van uw woon- of slaapkamer in Dordrecht zelf bepalen? Met jaloezieën kunt u zelf spelen met de lichtinval en de hoeveelheid privacy die u wenst.

Net als meubilair en lampen dient uw raambekleding lang mee te gaan. Als specialisten in zonwering staan wij erop alleen de allerbeste kwaliteit te leveren. Zo houden wij niet alleen onze reputatie hoog, maar voorzien wij onze klanten ook van producten waar ze nog vele jaren plezier van kunnen hebben. 

Bij Faas Zonwering kunt u jaloezieën bestellen in allerlei kleuren en maten. Bij ons krijgt u altijd zonwering op maat, geschikt voor ieder interieur.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Jaloezieën Dordrecht

Wanneer kiest u voor jaloezieën?

Zonwering is in er verschillende soorten en maten, afhankelijk van wat u specifiek wenst. Met jaloezieën kunt u zelf bepalen hoeveel licht u door wilt laten. U kunt de verschillende horizontale lamellen namelijk zo instellen om het licht volledig buiten te houden of om de kamer te laten verlichten.

Daarbij houdt u wel altijd het gevoel van privacy, zelfs al de lamellen helemaal open staan. U bent beschut tegen pottenkijkers van buitenaf en voor extra privacy is het ook mogelijk het scherm in zijn geheel dicht te draaien.

Jaloezieën zijn dus multifunctioneel en geven ook een extra dimensie aan uw inrichting en worden ook vaak als decoratie gebruikt bij woningen, ook bij u in Dordrecht.

Veel variatie

Bij Faas Zonwering kunt u kiezen uit talloze verschillende jaloezieën. U hebt bij ons de keuze uit 250 verschillende kleuren en designs.

U kunt daarbij spelen met de kleuren van de verschillende onderdelen, zoals de koorden en de boven- en onderlijst. Zo zijn de jaloezieën altijd in te passen in het interieur, of u het nu voor uw woning of kantoorruimte in Dordrecht wilt gebruiken.

Onze jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit wat niet alleen betekent dat ze tegen een stootje kunnen, maar ook dat de bediening vloeiend loopt. U heeft keuze uit allerlei lamelbreedtes: 16 mm., 25 mm., 35 mm., 50 mm. en 70 mm.

Er zijn ook variaties in materiaal mogelijk, zoals houten jaloezieën, maar u kunt ook voor aluminium gaan. Tenslotte hebben we ook nog variatie in de verschillende modellen.

Jaloezieën Dordrecht

Service

Als u graag iets meer privacy wilt creëren in huis zonder het licht volledig te weren kunt u jaloezieën in huis laten plaatsen. Daarbij bent u bij Faas Zonwering verzekerd van een doorlopende service. We komen graag bij u langs om advies te geven over de mogelijkheden en plaatsen de raamdecoratie voor u.

Faas Zonwering is actief in de wijde omgeving van de Drechtsteden. Dit betekent dat wij niet alleen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht, maar ook in ‘s-Gravendeel en Puttershoek langskomen voor montage en onderhoud van horizontale jaloezieën

U kunt de jaloezieën ook combineren met andere type zonwering voor binnen in huis, zoals rolgordijnen, duo rolgordijnen, lamellen of een plisségordijn.

Na het plaatsen van de zonwering houden wij de zorg voor de kwaliteit van uw zonwering. Daarom kunt u ons ook altijd inschakelen voor onderhoud of reparatie, dan komen we snel bij u langs in Dordrecht.

Jaloezieën aanschaffen

Wilt u graag mooie jaloezieën voor de ramen hangen om het gevoel van beschutting te vergroten en tegelijk uw woning of kantoor wat meer aankleding geven? Kies dan uit een van de talrijke varianten van Faas Zonwering.

We geven u graag passend advies over onze mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of direct een offerte aanvragen. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Jaloezieën Faas Zonwering