Horren Dordrecht

Krijgt u steeds vaker last van insecten die bij u in Dordrecht binnendringen? Dankzij de juiste horren kunt u dit probleem op tijd verhelpen.

Faas Zonwering helpt u graag aan een hor die de boel vakkundig afsluit, zodat ongedierte buiten gesloten wordt en u er geen last meer van hebt.

Wij komen graag bij u langs om de deuren en ramen te weren tegen insecten.

Horren Dordrecht

 

Voorkomt problemen met insecten

Insecten zijn nuttig voor de natuur, maar worden als ongewenste gast gezien in uw woning of kantoor in Dordrecht. Wanneer ze eenmaal binnen zijn is het een lastig karwei om ze weer buiten te krijgen. Daarom is het effectiever om ze buiten te houden en te zorgen dat de insecten geen problemen kunnen veroorzaken.

Met behulp van horren kunt u openingen in uw huis afsluiten met een speciaal gaas waar geen insecten door kunnen. Zo kunt u insecten als wespen, bijen, vliegen en muggen tegenhouden en kunt u rustig en insectenvrij gebruikmaken van uw woon- of kantoorruimte.

Deuren en ramen

Om insecten buiten te houden is het belangrijk om de openingen van uw huis goed af te kunnen sluiten. Zo kunt u een hor plaatsen voor zowel deuren als ramen.

Bij Faas Zonwering kunt u hiervoor een speciale hordeur aanschaffen. Deze plissé-hordeuren kunt u op iedere gewenste stand zetten doordat de treklijst niet uit zichzelf terugklapt maar in de gewenste stand blijft staan. Dit maakt onze horren eenvoudig in gebruik en ze zijn bovendien erg veilig.

De horren van Faas Zonwering zijn dan ook geschikt voor iedereen in de omgeving van Dordrecht. U kunt zelf bepalen welke deuren en ramen u graag afgesloten wilt hebben.

Horren in uw woning in Dordrecht

 

Mogelijkheden

Wanneer u besloten hebt dat u af wilt van vervelende insecten in huis dan kunt u bij Faas Zonwering een geschikte hor uitzoeken.

We hebben deze insectenwerende schermen in diverse afmetingen, vaak aangevuld met een brede platte onderstrip die beschadigingen voorkomt. Deze strip is slechts 4 mm, waardoor het ook bij een hordeur geen enkel probleem oplevert aangezien u er simpel overheen kunt stappen.

De horren zijn in alle RAL-kleuren beschikbaar zodat we altijd een passende variant kunnen leveren voor bij uw interieur. U kunt de hor laten installeren bij u in de omgeving van Dordrecht. Dat geldt zowel voor particuliere woningen als voor zakelijke panden, zoals kantoorruimtes, ziekenhuizen of scholen.

Bescherm uw pand tegen insecten

Wilt u graag af van de vervelende insecten in huis of in uw kantoor? Dan is een hor laten plaatsen een uitstekende oplossing. Zonder dat alles potdicht moet blijven kunt u de insecten vakkundig buiten de deur houden.

Faas Zonwering komt graag bij u langs om de juiste hordeuren en –ramen aan te meten en te plaatsen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, dan bespreken we alle mogelijkheden met u.